Köksresan

Skapa Ditt Drömkök


Köksresan

Ditt projekt steg för steg

Att kunna skapa sitt drömkök, det som har allt man önskar och förväntar sig, det kallar vi lyx. Noblessas köksarkitekter lyssnar på och guidar dig i varje steg av processen. Att bygga kök blir på det viset ett härligt äventyr, där allt är under kontroll och enkelt för dig som kund. Ett rent nöje helt enkelt.

1
Inspiration
Inspireras online eller kom till butiken för att hitta din stil eller färg. Din delaktighet är viktig för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa och mest effektiva sätt att skapa ditt kök.
Boka rådgivning
2
Köksplanering
Planeringsmöte i butiken med någon av våra kökssäljare. Vi hjälper dig att hitta en bra planlösning och ett härligt flöde i köket. I detta steg gör vi även de väsentliga materialvalen så som lucka, bänkskiva, handtag och alla tillbehör. Denna tjänst erbjuder vi självklart kostnadsfritt.
Boka rådgivning
3
Utbud
Vårt utbud är stort och kan anpassas så de passar just hos dig. Alla våra produkter är testade i vårt eget kvalitetslaboratorium. Vitvarorna är även de en viktig del för helheten i ditt kök. Det finns ett stort utbud av vitvaror i alla kategorier. Vi vägleder dig genom detta likt köksplaneringen. Vi erbjuder ett starkt produktsortiment med olika varumärken, design och prisnivå. När köksplanering och vitvarugenomgång är genomförd kan vi få fram ett pris på ditt kök. Detta går vi igenom tillsammans. Det är viktigt att i tidigt skede tänka sig hur mycket man vill investera i sitt kök. Med materialval, kökslösning och vitvaror kan du själv påverka prislappen.
Boka rådgivning
4
Leverans
Vi ansvarar för logistiken och samlar allt i samma leverans så din upplevelse ska bli så smidig som möjligt. Vi scannar alla kollin vid lastning och avlastning så vi säkerställer att allt du får allt du beställt vid ett tillfälle.
Boka rådgivning
5
Montering
Vi erbjuder självklart en helhetsupplevelse. Därför har vi utvalda partners som hjälper dig med köksrenoveringen. Vi är med hela vägen till ditt kök är på plats och ni kan njuta av hemmet!
Boka rådgivning
VÅRA HANDTAG
Noblessa är mycket mer än en kökstillverkare och i framkant när det kommer till tysk högkvalitativ teknik och tysk precision. Vårt varumärke har en avancerad vision som utvecklas genom våra inspirerade och uppfinningsrika designers kompetens. Noblessa erbjuder en hållbar kökskollektion, tillverkade med moderna linjer och i bästa material.
Läs mer
VÅRA UTRUSTNINGAR
Kreativitet, prestanda och anslutningsmöjligheter, köksutrustningen återuppfinner sig själv för att underlätta vardagen för kockar, proffs och amatörer. Mer än bara apparater, det är även en raffinerad design som bör passa perfekt i ditt kök. De fördubblar sin innovation för att multiplicera upplevelser, förbättra prestanda och förenkla dina måltider.
Läs mer
VÅRA BÄNKSKIVOR
Eftersom hälften av tiden du spenderar i ditt kök ägnas åt matlagning, det är den delen du använder mest varje dag. Valet av material är därför mycket viktigt, lika mycket för sin estetik som för sin kvalitet. Hållbarhet mot värmechocker, fläckar, märken eller repor … Din bänkskiva måste tåla vardagens utmaningar, genom material av mycket hög kvalitet.
Läs mer

Behöver du inspiration för att bestämma?

SE VÅR KATALOG