TVÄTTSTUGA

Tvätt Och Ordning


TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är ett rum i huset som ofta kommer i andra hand. Det är inget rum man umgås i så det prioriteras inte på samma sätt som andra delar av hemmet. Däremot är tvättstugan en viktig del i hushållet. Här är det kanske extra viktigt att hålla rent och ha ordning. Noblessa erbjuder lösningar för en strukturerad och organiserad plats. Tvättkorgar kan integreras i hyllor inuti skåp, som fästes på väggen. Med utdragbara lådor blir det lättare att ha en överblick på tvättmedel, sköljmedel och andra rengöringsprodukter som man kan behöva förvara. Att montera förvaringsskåp med en bänkskiva ovanpå ger möjligheter att organisera och vika tvätten i lugn och ro.

SMARTA LÖSNINGAR

Med rätt höjd på tvättmaskin och torktumlare får man en bra arbetsställning för kroppen. Man kan med fördel förvara dammsugare och städmaterial i höga skåp med smarta hänganordningar. Att ha en prydlig och snygg tvättstuga gör att det känns trevligare att sköta om tvätten.

 

 

 

 

 

 

ORDNING OCH REDA

Inbyggda tvättkorgar hjälper till att hålla ordning och är en praktisk detalj. Öppna hyllor hjälper dig att ha översyn och enkel tillgänglighet .