Hemma hos Aspegren

Hemma hos Aspegren


Hemma hos Aspegren

Ett perfekt kök

När man kliver innanför tröskeln i huset hos Aspegren möts man av en lugn och harmonisk atmosfär. Den öppna planlösningen, där vardagsrummet är i kontakt med köket, ger ett ljust och luftigt intryck. Det öppnar möjligheter till umgänge på ett naturligt och avslappnat sätt. Smakfulla grå toner är genomgående i köket både på luckor, bänkskiva och inredning. Den gamla fiskbensparketten har bevarats genom att slipas och behandlas i en nyans som harmoniserar med färgsättningen i rummet. Den integrerade kökssoffan är en smart lösning som ger en naturlig sittplats med funktionell förvaring. Det nya köket har blivit en favoritplats i hemmet.

DRÖMKÖKET BLIR VERKLIGHET

Om man ser på bilder från hur köket såg ut före renoveringen kan man inte tro att det är foto från samma hem. Det var tidigare en brokig blandning av lila, gult och olika träslag. Paret Aspegren ville modernisera köket men samtidigt skapa en stil som passade det äldre husets karaktär. Köket Shape ger en klassisk framtoning som gör att intrycket i rummet känns både charmigt och stilfullt. Noblessas stora utbud ger möjligheten att forma köket utifrån stil och behov och på så sätt skapa ett individuellt och unikt hem.

 

 

PERSONLIG OCH PROFESSIONELL HJÄLP

Ideèrna om hur paret ville att köket skulle se ut gick att översätta till verkligheten med hjälp av kunskap och erfarenhet från Noblessas medarbetare. På planeringsmötet fick Aspegrens berätta hur de hade tänkt med planlösning och utseende och fick hjälp med att ta fram allt material och tillbehör. Köksarkitekten använder sig av ett 3-D program som ger en vision om hur köket kommer att se ut när det är klart, vilket ger en tydlig bild för kunden. Noblessa erbjuder en helhetsupplevelse som även ger möjlighet att låta en utbildad montör installera köket. Det är mycket att tänka på när man renoverar men med tips och råd från Noblessa fick Aspegren ett elegant och välfungerande kök anpassat efter deras behov och önskemål.