Vitvaror

Innovativ Teknik Design


Vitvaror

Vårt eget varumärke Leonard erbjuder hushållsapparater för den prismedvetna. Leonardo-teknologin är utvecklad av Electrolux kombinerat med praktiska funktioner och energieffektivitet.
Vårt eget varumärke Progress har i årtionden erbjudit upplevelse och optimalt värde för pengar. Electrolux innovativ teknik kombinerad med användarvänlighet, energieffektivitet och lång livslängd.
Vårt eget varumärke Junker erbjuder integrerade hushållsapparater för allas behov. Matlagning och provsmakning skapar en harmonisk balans. Junker gör bakning och matlagning till ett nöje!
AEG specialiserar sig på snygga, högpresterande hushållsapparater som ger de bästa resultaten för användarna, hem och livsstilar.
Samsungs innovativa hushållsapparater gör det enkelt att arbeta i köket och ger inspiration till matlagning. Europeiska testanläggningarnas rekommendationer är övertygande.
Bosch är ett världsledande varumärke som bland annat gör vitvaror av bästa kvalitet med lättanvänd teknik. Allt för att dina hushållssysslor ska bli både roligare och enklare.
Beko är tillgängligt i mer än 146 länder och har 7 forsknings- och utvecklingscentra som fullföljer uppdraget för att göra ditt dagliga liv enklare.
Många års designerfarenhet och pågående forskning är kännetecken för Elica. De kulminerar i en omfattande och ett brett utbud av spiskåpor. Varje Elica-produkt har ett mål att överraska, glädja och förtrolla kunden.
Faber skapar lösningar och teknologier, som är inspirerade av naturen med respekt för miljön. Faber arbetar med ren luft. Med Faber Cloud appenkan du övervaka luftkvaliteten i ditt hem även på distans.