Global Vibes

Noblessa – ett varumärke i världsklass


Global Vibes - Local Service

Noblessa – ett varumärke i världsklass

Intresset för Noblessa i Frankrike har ökat de senaste åren. Det beror på kombinationen av den moderna designen, höga kvaliteten och duktiga inredare ute i butikerna som hjälper kunderna menar Pauline Giannini, marknadschef på Noblessa Frankrike.

 

Luckorna Divine och Motion är några av de populäraste i Frankrike. Trenden handlar om eleganta och urbana linjer som skapar en skön estetisk miljö. Materialval av hög kvalitet och genomtänkta detaljer dominerar. Många fransmän väljer bänkskivor av marmor, granit, eller finare träslag. Mattsvarta skåpluckor med en yta som motverkar spår av fingeravtryck (antifingerprint). Små eleganta detaljer av metall såsom guld eller rostfärgat ger de karaktäristiska franska vibbarna.

 

En mix av inbyggda spotlights, underskåpsbelysning och eleganta hängande armaturer gör upplevelsen av köket föränderligt. Med en fjärrkontroll kan ljuset justeras från en klassisk morgon som café au lait med en croissant – till en magisk natt i Paris. Det är också vanligt med öppen förvaring med hyllplan och skåp utan luckor.

Att inreda på franska

  1. På franska är det din personlighet som ska ta plats med konstverk, vaser eller andra föremål som reflekterar din personlighet.
  2. Designade armaturer och integrerade apparater som smälter in eller kan döljas bakom skåpluckor.
  3. En balanserd, modern och tidlös atmosfär med både gamla och nya inredningsdetaljer.
  4. Storbladiga gröna växter eller örter i små krukor.
  5. Köket ska vara både vackert och funktionellt och anpassas efter dina behov och de förutsättningar du har i ditt hem.

Svart & elegant

Basen i designen är mattsvart som bottnar den sofistikerade elegansen. Svart tonat glas i skåpdörrar med ljusreflektion bidrar till rymdens dynamik och djup. Vita material i olika toner och strukturer ger kontrast och komfort. Marmor förknippas med fransk elegans och lyx. Som bänkskiva eller accentvägg. Detaljer i guld eller andra metaller fungerar som smycken och tillför värme och glamour. De gröna växterna konstrastrerar vackert mot det svart och vita.

 

Se våra Frankrike-inspirerade kök här:

Divine graftisvart

Chance svart ek

Viva svart betong