Noblessa

Global Vibes - Local Service


Noblessa

Global Vibes - Local Service

Känn vibbarna från alla världens hörn förvandlas till inspiration. Skapa levande och spännande inredning till kök, badrum och förvaring. Möt en av världens största, men med de mest engagerade återförsäljare nära dig. Gör din köksresa till en upplevelse. Noblessa är ett världsomspännande varumärke med helt unika möjligheter att ge ditt hem exklusiva och hållbara miljöer som är mer än bara ett kök.

 

En kollaboration av spännande möjligheter

Storyn bakom Noblessa började redan i mitten av 1900-talet i Tyskland. Bakom låg självklart driftiga, kunniga och målinriktade människor. De banade väg för en världsomspännande resa som idag gjort Noblessa till en del av världens största kökstillverkare. Men även den mest spännande. Noblessa är en ”hub” av möjligheter som skapar nytänkande vibrationer i ditt skapande. Det är det vi menar med – Global vibes.

 

Hämtar idéer från hela världen

Mötet med människor från olika länder och kulturer har 
utvecklat varumärket Noblessa. Idéer och behov har mynnat ut i nya lösningar. Kunskaper och erfarenheter har samlats och genererat innovationer. Både vad gäller konstruktion, material, teknik, hållbarhet och mycket mer. Allt detta får du access till.

 

Innovationer och trender

Precis som Christofer Columbus resor till Sydamerika förde med sig nya influenser till Europa med nya maträtter som följd ­
– för Noblessa in nya innovationer och idéer som hjälper dig att skapa ditt personliga hem. Oavsett om du vill ha influenser från Österlen eller New York har du en nära partner som tar dig ut på resan för att hitta just din smak. Din plats på världskartan.

 

Nära dig

I Sverige är Noblessa representerade av ett antal noga utvalda köksbutiker och fler kommer poppa upp med tiden. Butikerna är laddade för ett möte med dig och den specifika resa du ska göra. Här finns utställningar och referenser att bekanta sig med. Men också serviceinriktade och välrenommerad expertis som kan guida dig.

 

Vart i världen hittar du din inspiration?